Diva's of Dance

Diva's of Dance boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Diva's of Dance.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon
Wie kent niet deze mega dance-acts?

De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.
 
De dance diva's: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des'Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.
 
Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show.......
Hier is nu verandering in gekomen!
 
Conrad Stockmann had het idee van Diva's of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de "Doe Een Wens Stichting" van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject: Diva's of Dance!

Het feest der herkenning waarin de 90-er jaren herleven...

Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits uit de 90-er jaren van collega artiesten... en natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen van deze dance diva's zelf de revue passeren....
 
Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show!
En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Vanaf heden worden de Diva's die niet beschikbaar zijn, vervangen een andere zangeres. 

Dit zijn niet zomaar zangeressen! 
We hebben het hier over Nance, bekend van Twenty 4 Seven en Shaydie, zangeres van de hits van DJ Paul Elstak.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Diva's of Dance?

Voor meer informatie over Diva's of Dance kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Diva's of Dance

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 40767 mensen

Specificaties van Diva's of Dance

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Diva's of Dance

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Diva's of Dance kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.