Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jolanda Zoomer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zangeres Jolanda Zoomer heeft het!  Ze doet al jarenlang live optredens en heeft zodoende enorm veel ervaring in het bespelen van een zaal met publiek. Sterker: ze voelt zich dan echt als een vis in het water. Natuurlijk heeft ze haar stem als ijzersterk instrument, maar ook haar uitstraling is prachtig. 

Televisie zorgde voor de doorbraak van Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer kreeg in 2004 landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma "Een Ster In 40 Dagen".

Bekende singles van Jolanda Zoomer zijn onder andere:

 • Mannen hebben honger
 • Dat ding eruit!
 • Het kan me niet schelen
 • De Jagers en 't Wild 
 • Weer in de wolken
 • Dans nog een keer met mij
 • Ik ben gelukkig zonder jou

Een optreden van Jolanda Zoomer is energie- en gegarandeerd succesvol

In de zomer van 2011 bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook de Amerikaanse militairen.
Ook oogst Jolanda Zoomer nationale waardering door haar nominatie als "Beste Zangeres" voor de Buma Awards.

De interactie met het publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

Boeken of een optie plaatsen voor Jolanda Zoomer?

Voor meer informatie over Jolanda Zoomer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jolanda Zoomer

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33650 mensen

Specificaties van Jolanda Zoomer

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jolanda Zoomer

Najaar 2006 trok Jolanda Zoomer volop aandacht met haar single Mannen Hebben Honger. Nu komt de sympathieke Brabantse met de waardige opvolger Dat Ding Eruit! en daarmee zal zij opnieuw hoge ogen gooien. Dat is slecht nieuws voor de fabrikanten van computers, want “Dat Ding’ ... is een computer.

Jolanda Zoomer heeft het! Als meisje van elf begon ze al met zingen in het jongerenkoor The Young Emotions, waar ze de leadvocaliste was. Ze doet al jarenlang live optredens en heeft zodoende enorm veel ervaring in het bespelen van een zaal met publiek. Sterker: ze voelt zich dan echt als een vis in het water. Natuurlijk heeft ze haar stem als ijzersterk instrument, maar ook haar uitstraling is prima. Als zij er is, valt ze op. Als zij zingt, spitst iedereen als vanzelf de oren. Ze is een prettige verschijning, een warme persoonlijkheid en heeft een vlotte babbel. Jolanda gaat voor goed in het gehoor liggende, fijne spontane (levens)liedjes, waar mensen vrolijk, verliefd van worden en als het even kan ook een beetje om kunnen lachen.

In 2004 deed Jolanda mee aan het TV programma “Ster in 40 dagen”, dat door de Tros werd uitgezonden. Ze eindigde daarin als tweede, maar werd wel gezien én gehoord. Niet lang daarna kwam zij in contact met Emile Hartkamp & Norus Padidar, de mensen die de drijvende kracht zijn achter successen van onder anderen Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber. Mannen Hebben Honger was het eerste resultaat van deze samenwerking.

Emile en Norus zijn ook de componisten van Dat Ding Eruit!, een liedje waar Jolanda weer prima mee uit de voeten kan en reken maar dat ze dit nummer overal met veel plezier ten gehore zal brengen, waar mensen zijn die van een beetje humor en vrolijkheid houden.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jolanda Zoomer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jolanda Zoomer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.