De Zware Jongens

De Zware Jongens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zware Jongens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feest-knaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feest-hit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Na de single “Hoog is de zolder” die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 “Rosemarie“.
Het lied is geschreven door Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon. Het wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.

Na de carnaval-hit “De poes van tante Loes” volgen de singles “Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Houd er de moed maar in” , “De allemansdans” , “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”.

Begin 2016 volgt de nieuwe single: “Juf Marietje”. In dze vrolijke medley brengen zij (net als One Two Trio destijds met juffrouw Toos)  een ode aan hun favoriete schooljuf die altijd leuke liedjes met hen zong. Vele oude, bekend liedjes zoals “Piet Hein”, “Drie Schuintamboers” en “Özewiezewoze” zijn verwerkt in deze feestmedley. Het is een feesknaller van jewelste met een hoog meezing gehalte!!

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest.

Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Boeken of een optie plaatsen voor De Zware Jongens?

Voor meer informatie over De Zware Jongens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zware Jongens

Deze act is bekeken door 22441 mensen

Specificaties van De Zware Jongens

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland