De Zware Jongens

De Zware Jongens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zware Jongens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feest-knaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feest-hit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Na de single “Hoog is de zolder” die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 “Rosemarie“.
Het lied is geschreven door Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon. Het wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.

Na de carnaval-hit “De poes van tante Loes” volgen de singles “Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Houd er de moed maar in” , “De allemansdans” , “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”.

Begin 2016 volgt de nieuwe single: “Juf Marietje”. In dze vrolijke medley brengen zij (net als One Two Trio destijds met juffrouw Toos)  een ode aan hun favoriete schooljuf die altijd leuke liedjes met hen zong. Vele oude, bekend liedjes zoals “Piet Hein”, “Drie Schuintamboers” en “Özewiezewoze” zijn verwerkt in deze feestmedley. Het is een feesknaller van jewelste met een hoog meezing gehalte!!

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest.

Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Boeken of een optie plaatsen voor De Zware Jongens?

Voor meer informatie over De Zware Jongens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zware Jongens

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31427 mensen

Specificaties van De Zware Jongens

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van De Zware Jongens

De Zware Jongens bestaan uit Fokko Dam en Arie Kuipers.
Fokko werd eerder bekend als (letterlijk) vooraanstaand lid van de Blauhúster Dakkapel en Arie verdiende reeds zijn sporen als componist van o.a. de schaatshit 'Bonkevaart/Bonkefeart'.
In het jaar 2000 sloegen beide heren de handen ineen en vormden het feestduo de Zware Jongens.
Gezien hun lichaamsgewicht een passende naam!

Adrie v/d Berk bleek de juiste partner te zijn om hun aanstekelijke liedjes op CD uit te brengen.
Het label BERK MUSIC is inmiddels een begrip geworden!

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al menig grote hit gescoord.

Hun versie van "Anton aus Tirol" haalde moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet "Stil aan de overkant" wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen. Hits als "Wurst Wurst Wurst", "De Houthakker" en "Alles heeft een einde" worden door iedereen moeiteloos meegezongen.

In 2007 verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. "De Jodeljump" wordt uitgeroepen tot "feesthit" van het jaar en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump de meest gedraaide en aangevraagde plaat.

Januari 2008 verschijnt het lied: "Hoog is de zolder" op single. Het nummer wordt al vanaf het begin van hun rijke carrière gezongen tijdens liveoptredens en is een publiekslieveling. De traditional is door DJ Goldfinger in een modern jasje gestoken en knalt als vanouds.

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn één groot doe – en zing mee feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige beweginkjes en wordt getrakteerd op een enorm leuke show.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Zware Jongens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zware Jongens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.