Krat Stapelen en Klimtoren

Krat Stapelen en Klimtoren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Krat Stapelen en Klimtoren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De opblaasbare klimtoren is met zijn 10 meter hoog een super attractie. In de klimtoren zijn verschillende attracties mogelijk.

Kratstapelen: het is hierbij de bedoeling om de kratten zo hoog mogelijk te stapelen terwijl je er zelf bovenop balanceert. Hoe hoger je komt hoe spannender het voor jou en voor de toeschouwers wordt.

Touwladder en Touw klimmen: een kind voelt zich piraat of acrobaat als het zo snel mogelijk naar boven klimt in de touwladder of aan het klimtouw. Door middel van een groot digitaal score bord is de preciese tijd te meten en te zien voor de toeschouwers.

Extra Informatie:

Werkterrein 10 x 10 meter
Klimtoren hoogte 10 meter.
Stroom: 2 vriije stroomgroepen van 16 Amp. 220 V (2 x aparte groep)

Boeken of een optie plaatsen voor Krat Stapelen en Klimtoren?

Voor meer informatie over Krat Stapelen en Klimtoren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Krat Stapelen en Klimtoren

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Attracties Outdoor om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24001 mensen

Specificaties van Krat Stapelen en Klimtoren

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Krat Stapelen en Klimtoren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Krat Stapelen en Klimtoren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.