Sascha Visser blij met inkomsten

14/11/2012

Sascha Visser is erg tevreden met het salaris dat hij verdient als BN’er. Dat zegt de presentator in Weekend.

Visser verdient naar eigen zeggen niet meer dan de premier. “Nee, maar voor mijn leeftijd verdien ik hartstikke goed. Ik zit bij de NCRV, doe dingen voor RTL 7 en draai veel op feesten. In dit wereldje zijn de inkomsten redelijk hoog. Het komt allemaal praktisch op hetzelfde neer. Ik heb een bepaalde dagprijs, en voor het ene moet ik wat langer werken dan voor het andere.”

Bovendien geniet hij nog van voordelen in natura. “Omdat ik drie dagen per week op televisie ben, is dat interessant voor sponsoren, dus krijg ik gratis kleding. Maar het is niet zo dat ik zeg: ‘Ik ben Sascha, dus ik wil dit of dat.’”

Hij vindt het grappig wat een bekende naam kan doen. “Ik heb wel een keer een tafel in een restaurant geserveerd en gezegd dat ik Edwin van der Sar was. Toen maakten ze een plekje voor me, alleen keken ze wel gek op toen ik binnenkwam. Maar ik kreeg die tafel wel.”

© Mediacourant.nl

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Sascha Visser

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Sascha Visser kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.