DJ Sascha Visser

DJ Sascha Visser boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Sascha Visser.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Toen hij elf was acteerde hij al in de polulaire komedieserie 'Ben zo terug', gevolgd door 'Oppassen' en 'Kees & Co'. Daarnaast was hij een veelbelovend voetballer in de jeugdselectie van Feyenoord en de A-selectie van Sparta. Toch won het artiestenbestaan het van de grasmat, toen Sascha koos voor een rol in de soap Onderweg naar morgen. Een carrière als televisiepresentator bij TMF volgde snel. 

Sascha presenteerde vele programma's

Na 3 jaar en tientallen programma’s verder zette hij zijn carrière voort bij de NCRV. Hier kreeg hij de programma’s ZAPPLIVE en Willem Wever toebedeeld. Later werd hij presentator van het programma Kaal of Kammen

Sascha Visser is de afgelopen jaren veelvuldig op televisie geweest en speelde in diverse films: ‘Wreck-It Ralph’ voice-over, ‘Alibi’ gastrol en ‘De avondboot’ grote rol. Ook heeft hij meegedaan aan Expeditie Robinson waar hij als runner-up eindigde.

Met zijn ervaring op het podium, het interviewen van anderen en televisie is Sascha Visser de geschikte persoon als host voor uw event.

Tevens is Sascha Visser ook inzetbaar als DJ

Met zijn voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd

Toen Sascha door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 mee te draaien in een Rotterdamse club ontstond een nieuwe liefde: het dj-en. Mensen entertainen doet Sascha vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. 

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Sascha Visser?

Voor meer informatie over DJ Sascha Visser kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Sascha Visser

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 64073 mensen

Specificaties van DJ Sascha Visser

  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Sascha Visser

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Sascha Visser kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.