DJ Sascha Visser

DJ Sascha Visser boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Sascha Visser.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Toen hij elf was acteerde hij al in de polulaire komedieserie 'Ben zo terug', gevolgd door 'Oppassen' en 'Kees & Co'. Daarnaast was hij een veelbelovend voetballer in de jeugdselectie van Feyenoord en de A-selectie van Sparta. Toch won het artiestenbestaan het van de grasmat, toen Sascha koos voor een rol in de soap Onderweg naar morgen. Een carrière als televisiepresentator bij TMF volgde snel. 

Van acteur en presentator naar DJ

Toen Sascha door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 mee te draaien in een Rotterdamse club ontstond een nieuwe liefde: het dj-en. Mensen entertainen doet Sascha vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. De liefde voor het draaien bleef maar groeien en inmiddels mixt hij wekelijks tracks in elkaar in talloze clubs door heel Nederland. 

Sascha heeft een voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd worden: goed dansbare housemuziek dus!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Sascha Visser?

Voor meer informatie over DJ Sascha Visser kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Sascha Visser

Deze act is bekeken door 24040 mensen

Specificaties van DJ Sascha Visser

  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon