DJ Geert Hoes

DJ Geert Hoes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Geert Hoes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Geert Hoes werd bekend door zijn rol als Morris Fischer in de soapserie " Goede tijden, slechte tijden ".

Wat veel mensen niet weten, is dat Geert ook een hele goede DJ is.

Geert Hoes is beschikbaar als DJ voor Clubs/Discotheken en bedrijfsfeesten.

Algemeen

Samen met een andere DJ zal hij in totaal 3 uur in de locatie aanwezig zijn, waarvan hij de 1e 30 minuten Meet en Greet zal doen en daarna 2,5 uur zal draaien op de huis installatie.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Geert Hoes?

Voor meer informatie over DJ Geert Hoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Geert Hoes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26015 mensen

Specificaties van DJ Geert Hoes

  • Tijdsduur: 2½ á 3 aaneengesloten uren
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DJ Geert Hoes

Geert Hoes is geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al geοnteresseerd in acteren en volgde hij theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na het afronden van de HAVO stapte hij, geheel volgens de traditie van de familie, het acteursvak in. Hij kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op de Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes.

Op zijn zestiende speelde Geert de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde en daarna heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gespeeld. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert in 2000 veel modellen- en promotiewerk voor onder andere New Look Models en Dutch Casting.

In 2002 volgde Geert de workshop Acteren voor de camera, onder leiding van Adrienne Kleiweg bij Theaterhuis De Trap in Amsterdam. Bovendien volgde Geert dat jaar de English Conversation Course aan Taalinstituut Regina Coeli te Vught.

De tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, volgde hij in 2003 eveneens bij Theaterhuis De Trap. Afgelopen zomer is Geert naar Frankrijk gereisd voor de workshop Master Class van Josja Haman in l’Eaux.

Geert was te zien in verschillende televisiecommercials van onder andere Holland Casino, ABN-Amro bank en MAG Shoes. Maar hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populaire soap, 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In 2004 speelde Geert de rol van Wolf in de serie ‘Costa!’ en deed hij in 2006 mee aan het programma ‘Wie is de mol?’.

Geert te zien in de telefilm “Lotte” alias Marc Cremers op Tien en heeft mee gedaan aan “Sterren dansen op het IJs” op SBS 6.

Naast zijn acteerwerk is Geert al een aantal jaren een gepassioneerd dj. Zijn draaistijl is Top 40/100 muziek en hij draait op diverse evenementen en bedrijfsfeest.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Geert Hoes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Geert Hoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.