JC zingt Borsato

JC zingt Borsato boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JC zingt Borsato.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act ‘Jos Cové zingt Borsato’. Bij een optreden van deze Look a Like Marco Borsato krijg je de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen.

Jos wordt gezien als de leukste en meest charmante Marco Borsator-imitator van Nederland en België

Hij doet dit op zeer overtuigende wijze. Een aantal liedjes verpakt in een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan. Het publiek wordt al snel door deze look-a-like Marco Borsato ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat. De act ‘Jos Cové zingt Borsato’ is inzetbaar voor allerlei soorten gezelschappen en gelegenheden.

Een optreden van deze look-a-like Marco Borsato is een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan

Iemand zei ooit eens na een optreden van Jos: “Wat een geweldig optreden was dit. 100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. Wat wil het publiek nog meer?” Tijdens de act ‘Jos Cové zingt Borsato’ passeren de meest meeslepende meezingknallers van Marco Borsato de revue, zoals:

  • Ik leef niet meer voor jou
  • Dromen zijn bedrog
  • Je hoef niet naar huis vannacht
  • en natuurlijk Rood 

Boeken of een optie plaatsen voor JC zingt Borsato?

Voor meer informatie over JC zingt Borsato kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JC zingt Borsato

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32109 mensen

Specificaties van JC zingt Borsato

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf den Bosch, hierna € 75,--.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van JC zingt Borsato

Grappig hoe het ontstaat dat iemand als Look a Like gaat optreden. Jos trad al jaren op met zijn repertoire en steeds meer werd de vergelijking getrokken tussen hem en Marco Borsato. Hij ervaarde dit wel als een compliment maar was er ook weer niet helemaal blij mee. De reden daarvan was dat hij gewoon zijn eigen liedjes wilde doen als zichzelf, als Jos Cové. Daarom zong hij tijdens zijn optredens nooit meer dan één lied van Marco Borsato.

Jos vond het repertoire wat Borsato bracht geweldig

Eigenlijk wilde hij het liefst dit repertoire zingen, omdat dat toch het beste bij hem paste. Maar hij wilde het dus op zijn manier doen met zijn eigen liedjes. Het publiek beleefde het toch allemaal anders. Na afloop kreeg Jos vaak te horen dat hij vooral die nummers van Borsato zo goed deed en als hij dan zei dat hij maar één liedje van Marco had gedaan werd hij niet geloofd. In de beleving van het publiek kwamen de looks van Jos zo overeen met Borsato dat zij het beleefde alsof hij alleen maar liedjes van Marco Borsato zong.

De gelijkenis met Marco Borsato bleef hem achtervolgen

Toen hij in 2002 werd gevraagd om een grote rol in een musical te spelen heeft hij dit gedaan. Er waren 9 voorstellingen in 2 weken tijd en in totaal zijn er 10.000 mensen wezen kijken. In de pauze vroeg iedereen zich af wie toch die Marco Borsato was. Een jaar later ontmoette Jos de look-a-like van Frans Bauer, Jurgen Jonkers. Een samenwerking ontstond en vanaf dat moment is Jos gaan optreden als look-a-like Marco Borsato.

Uiteindelijk toch bezweken en nu succesvol als Look a Like Marco Borsato

Een half uur lang krijg je de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen.
De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door JC ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor JC zingt Borsato

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JC zingt Borsato kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.