JC zingt Borsato

JC zingt Borsato boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JC zingt Borsato.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act ‘Jos Cové zingt Borsato’. Bij een optreden van deze Look a Like Marco Borsato krijg je de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen.

Jos wordt gezien als de leukste en meest charmante Marco Borsator-imitator van Nederland en België

Hij doet dit op zeer overtuigende wijze. Een aantal liedjes verpakt in een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan. Het publiek wordt al snel door deze look-a-like Marco Borsato ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat. De act ‘Jos Cové zingt Borsato’ is inzetbaar voor allerlei soorten gezelschappen en gelegenheden.

Een optreden van deze look-a-like Marco Borsato is een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan

Iemand zei ooit eens na een optreden van Jos: “Wat een geweldig optreden was dit. 100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. Wat wil het publiek nog meer?” Tijdens de act ‘Jos Cové zingt Borsato’ passeren de meest meeslepende meezingknallers van Marco Borsato de revue, zoals:

  • Ik leef niet meer voor jou
  • Dromen zijn bedrog
  • Je hoef niet naar huis vannacht
  • en natuurlijk Rood 

Boeken of een optie plaatsen voor JC zingt Borsato?

Voor meer informatie over JC zingt Borsato kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JC zingt Borsato

Deze act is bekeken door 23116 mensen

Specificaties van JC zingt Borsato

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf den Bosch, hierna € 75,--.