Ronnie Tober

Ronnie Tober boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronnie Tober.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na 45 jaar is Ronnie Tober nog steeds een bekend en succesvol zanger/entertainer. 

Drie jaar na Ronnie’s geboorte (21 pril 1945 te Bussum) emigreerde hij samen met zijn ouders, twee broers en zus naar Amerika. Hier ontdekte hij zijn muzikale talenten. Hij zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn 8e tot zijn 14e zong Ronnie bij een in Albany (New York) bekend kerkkoor (St. Peters Episcopal Boys Choir) en werd daar solo-zanger. Een jaar daarna werd zijn eerste single uitgebracht onder de titel "Who taught you how" en gaf hem bekendheid in Albany en omgeving.

Ronnie’s deelname aan het Knokke Festival bracht hem bekendheid in Europa.

Gastoptredens in t.v.-shows van Caterina Valente, Nina en Frederik, grote oudejaarsavondshows in Duitsland waren regelmatig terugkerende activiteiten. Verschillende malen heeft Ronnie ons land mogen vertegenwoordigen op allerlei songfestivals. Zoals Knokke, Athene en Sopot (Polen). In Polen werd hij n.a.v. zin deelname vele malen uitgenodigd voor grote tv shows.

Tweemaal heeft hij de gelegenheid gehad mee te doen aan het Eurovisie-Songfestival. In 1965 was hij deelnemer aan de Nederlandse voorrondes met het nummer "Geweldig", welk nummer hem geweldig veel succes bracht. En in 1968 mocht hij na de Nederlandse voorrondes te hebben gewonnen, Nederland vertegenwoordigen in de Royal Albert Hall te Londen met het lied "Morgen".

Ronnie Tober heeft honderden titels (waarvan er miljoenen zijn verkocht) opgenomen, overwegend Nederlandstalig. Hits die nu nog steeds bij zijn optredens uit volle borst meegezongen. 

Tot op de dag van vandaag is hij een veel gevraagd zanger/entertainer en niet alleen in Nederland. In België, Duitsland, Engeland, Tunesië, Amerika, Hongarije, Zuid-Afrika, etc. wordt hij geregeld gevraagd om er een optredens te verzorgen.

De hits waar u Ronnie Tober van kent zijn o.a.:

  • Rosemarie
  • Naar de kermis
  • Rozen voor Sandra

Boeken of een optie plaatsen voor Ronnie Tober?

Voor meer informatie over Ronnie Tober kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ronnie Tober

Deze act is bekeken door 31490 mensen

Specificaties van Ronnie Tober

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Sint Petrus Ouderen Zorgcentrum

  • Ingevuld door: Elly Janssen
  • Locatie: Sint Petrus Ouderen Zorgcentrum te Boekel
  • Datum: zondag 10 november 2019

Reactie:

“super gezellige man, we hebben een hele fijne middag gehad”

10,0

Waardering: