Nieuw album Rob de Nijs - Niet voor het laatst

07/11/2017

'Niet Voor Het Laatst' is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. In de week van de release belandde het album meteen in de Top 10.

De reeks tijdloze hits van Rob de Nijs is bijna onuitputtelijk

Met klassiekers als 'Malle Babbe', 'Jan Klaassen de trompetter', 'Dag zuster Ursula', 'Zet een kaars voor je raam vannacht', 'Het werd zomer' en 'Banger Hart'. Van de kleine ontroerende (levens)liedjes tot zijn grootste swingende hits. Rob de Nijs weet jong en oud nog immer te imponeren met zijn bijzonder brede en genreoverschrijdend repertoire. Een band of tape optreden met louter hits uit zijn indrukwekkende loopbaan blijft daarmee een onvergetelijke happening met iconische allure!

Het nieuwe album zal gevolgd worden door een tour langs Nederlandse en Belgische theaters.

Daarnaast blijft Rob een graag geziene en gerespecteerde artiest op besloten bedrijfsevenementen en ook bij openbare festivals.

Rob de Nijs is te boeken met zijn live band 'Pur Sang', solo met een tape-optreden, of als gastsolist. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeking of een optie plaatsen voor Rob de Nijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob de Nijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.