Rob de Nijs krijgt prijs voor staat van dienst

05/04/2013

Rob de Nijs heeft een onderscheiding ontvangen voor zijn staat van dienst in Nederland en Vlaanderen. De 70-jarige zanger kreeg de prijs woensdagmiddag in Antwerpen uit handen van de Nederlandse consul-generaal.

Op de award staat 'Erkenning voor Nederlands langstlopende muzikale exportproduct naar België'. "Het is voor mij een voorrecht dat ik mijn carrière simultaan heb kunnen opstarten in Nederland en in Vlaanderen", aldus De Nijs. "Het grootste compliment dat ik te horen krijg in Vlaanderen is dat ze mij niet 'de Nederlandse zanger' noemen maar gewoon Rob de Nijs. Dat voelt aan alsof ik er ook helemaal bij hoor en dat doet heel erg goed."
 
De zanger heeft in zijn halve eeuw carrière in Vlaanderen meer dan 1,5 miljoen cd's verkocht. Op 22 juni staat hij in de Lotto Arena in Antwerpen, waar hij het concert Rob 70 geeft.

Boeking of een optie plaatsen voor Rob de Nijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob de Nijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.