Rob de Nijs geen tijd voor The Voice

27/03/2013

De geruchtenmachine wie zijn of haar kont op de vierde stoel mag planten bij The Voice of Holland is in volle gang. Elke dag komen net zoveel mogelijke namen als ontkenningen van managements op onze radar. Of de artiesten hebben geen zin zoals Barry Hay van The Golden Earring of ze hebben geen tijd zoals Guus Meeuwis, Alain Clark en Paskal Jakobsen van Bløf. Afgelopen weekend is er weer een naam bijgekomen: Rob de Nijs.

 
De opa van de vaderlandse popmuziek werd geopperd tijdens Life4you, waar Ilse DeLange te gast was. Het management van Rob heeft vandaag aan RTL Boulevard laten weten, dat de zanger geen tijd heeft om komend seizoen naast Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato en Ilse de Lange plaats te nemen op de vierde stoel.
 
Management: “Ook wij horen en lezen dit soort verhalen, maar er zijn geen gesprekken gaande. Hij is niet eens gevraagd. Rob kan het bovendien waarschijnlijk niet eens combineren met al zijn andere plannen.”
 
Nu we ook Rob van ons lijstje van mogelijke juryleden kunnen halen, heeft RTL Boulevard aan haar lezers gevraagd wie er nu wél op jurylid moet worden. Paul de Leeuw, Waylon en Jeroen van Koningsbrugge zijn nog niet genoemd en zouden volgens ons toch een uitstekend jurylid zijn.

Boeking of een optie plaatsen voor Rob de Nijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob de Nijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.