Rob de Nijs

Rob de Nijs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rob de Nijs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De reeks tijdloze hits van Rob de Nijs is bijna onuitputtelijk met klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen de trompetter’, ‘Dag zuster Ursula’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Het werd zomer’ en ‘Banger Hart’.

Van de kleine ontroerende (levens)liedjes tot zijn grootse swingende hits.

Rob de Nijs weet jong en oud nog immer te imponeren met zijn bijzonder brede en genreoverschrijdend repertoire. Een band of tape optreden met louter hits uit zijn indrukwekkende loopbaan blijft daarmee een onvergetelijke happening met iconische allure!

Ondertussen gaat Rob gewoon verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie.

Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang en warmte gewonnen en body and mind zijn nog altijd piepjong. Dat constateerde ook de pers die aanwezig was bij het optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag. ‘Rob kan nog jaren mee’ aldus de Telegraaf. ‘Hij brengt zijn successen alsof hij het nog nooit eerder heeft gedaan’, complimenteerde het Parool. Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel…ook na zijn magistraal uitverkocht jubileumconcert in de Lotto Arena in Antwerpen.

Momenteel gaat Rob opnieuw de theaters langs, vanzelfsprekend begeleid door zijn fantastische band ‘Pur Sang’. Daarnaast blijft Rob een graag geziene en gerespecteerde artiest op besloten bedrijfsevenementen en ook bij openbare festivals en evenementen zoals ‘Vrienden van Amstel’, ‘Dutch Valley’ etc.

Boekingsmogelijkheden Rob de Nijs

  • Rob de Nijs is te boeken met zijn live band Pur Sang, solo met een tapeoptreden, of als gastsolist.

Boeken of een optie plaatsen voor Rob de Nijs?

Voor meer informatie over Rob de Nijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rob de Nijs

Deze act is bekeken door 61897 mensen

Specificaties van Rob de Nijs

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set