Gerard Cox

Gerard Cox boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gerard Cox.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gerard Cox is een artistieke duizendpoot. Hij is zanger, in zijn inmiddels meer dan 40 jarig artiesten bestaan heeft hij 13 lp's uitgebracht, de muziek van films en musicals waarin hij heeft opgetreden nog niet meegeteld.De hits waar u Gerard Cox van kent zijn o.a. : " Die goeie ouwe tijd ", " 'n Lekker Hollands liedje " en " Een mooi verhaal ".

Boeken of een optie plaatsen voor Gerard Cox?

Voor meer informatie over Gerard Cox kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gerard Cox

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32550 mensen

Specificaties van Gerard Cox

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Gerard Cox

De rasechte Rotterdammer Gerard Cox was aanvankelijk onderwijzer, maar ontwikkelde zich als cabaretier, zanger, acteur en Feyenoord-supporter tot bekende Nederlander. Na als geëngageerd en omstreden cabaretier in de jaren zestig te zijn begonnen, komt hij met de megahit "'t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer" onverwacht in het Nederlandse luisterliedjescircuit terecht. Behalve als zanger van Nederlandstalige luisterliedjes is Gerard Cox in de jaren zeventig en tachtig actief als cabaretier (met Frans Halsema en in het radioprogramma Cursief), acteur (Het Debuut) en (scenario)schrijver. Van recenter datum is zijn succesvolle werk als acteur/scenarioschrijver van de televisieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon en in reclames voor Duyviszoutjes.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Cox

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Cox kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.