René Froger presenteert WK-lied: Juich voor Nederland

23/05/2014

René Froger presenteert speciaal voor het WK zijn single 'Juich voor Nederland'.

''Ik ben toch een voetbaldier en we hebben gewoon een te gek liedje. Dit moest ik gewoon uitbrengen.'' In de videoclip speelt naast René Froger Roy Donders een belangrijke rol. De stylist van het zuiden heeft exclusief voor Jumbo een Juichpak ontworpen.

René Froger & Roy Donders stellen oranjefans in de gelegenheid om Oranje aan te moedigen om tegenstanders op hun donders te geven. Het unieke juichpak wordt daarbij een absolute must have. Dankzij het unieke juichpak kunnen oranjefans zich volgende maand feestelijk uitdossen om het WK in stijl te kunnen beleven, terwijl het lied de oranjekoorts aanwakkert.

René Froger: “Wij nuchtere Hollanders houden van de gezelligheid en saamhorigheid van een WK. We laten de boel de boel en kijken vol spanning naar Oranje. Deze zomer doen we dat dansend en zingend in een Juichpak van Roy”. Bekijk de videoclip met René en Roy in de hoofdrol nu!

Vanaf dinsdag 20 mei is het lied ‘Juich voor Nederland' te zien in de nieuwe tv-commercial van Jumbo Supermarkten. Klanten kunnen bij de supermarktketen sparen voor een limited edition Roy Donders juichpak.

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.