Grote hit en nieuw album voor Rene Froger

12/04/2013

Een bijzondere dag voor René Froger. Zijn hitsingle 'Daar Sta Je Dan 2013' bestormt al enkele weken de hitlijsten en vandaag verschijnt tevens zijn nieuwe album 'Liefde voor Muziek'. 'Daar Sta Je Dan 2013'; een onvervalste hit  die de afgelopen weken kon rekenen op massale airplay op de radio en steun van het Nederlandse publiek. In 'Daar Sta Je Dan 2013' bezingt Rene Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele 'vrienden' maar in tijden van 'persoonlijke crisis' blijven er maar weinig over.

Rene Froger raakt mensen met nieuwe album

'Ik ben echt heel erg dankbaar. Ben verrast door de talloze reacties die ik heb gekregen van mensen die zich herkennen in dit liedje en onder de indruk waren van de videoclip waarin acteur Dirk Zeelenberg (bekend als David uit de populaire hitserie Divorce) een hoofdrol speelt. Ik maak al mijn hele leven muziek maar heb zelden meegemaakt dat mensen zo geraakt zijn. Ik ben een bevoorrecht mens met 'Liefde voor Muziek', tevens de titel van mijn nieuwe album'; aldus Rene Froger. 

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.