René Froger voorziet opstartproblemen voor zoon

07/09/2012

René Froger denkt dat zijn zoon Danny het niet makkelijk krijgt. De 24-jarige Danny probeert het net als zijn vader te maken in de muziekindustrie. "Natuurlijk wordt het niet makkelijk", zegt René tegen Nieuwe Revu. "Maar het is net als met leren skiën: je moet er even doorheen en dan wordt het pas echt leuk."

René benadrukt dat Danny hem niet moet kopiëren. "Net zoals er maar een Frank Sinatra is, is er ook maar een René Froger. Hij moet proberen uniek te zijn. Aan mij imiteren heeft hij op de lange termijn helemaal niets."

"Natuurlijk kom ik door mijn achternaam makkelijker binnen", erkent Danny. "Maar ik probeer vooral zelf mijn weg te vinden. Zijn genre is ook niet echt het mijne. Ik houd meer van popmuziek. Daarom zing ik ook geen liedjes van hem. Maar ik vond het niet erg dat mensen ons vergelijken."

Hoewel Danny zijn eigen weg wil vinden, is hij niet van plan zijn achternaam te veranderen. "In dit kleine kikkerlandje weet iedereen toch zo dat ik de zoon van René ben", zegt de 24-jarige, die meedoet aan dansshow Strictly Come Dancing. "Heb je al eens goed gekeken hoeveel ik op hem lijk?"

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.