‘Samen’ EK-hit voor René Froger en ING

16/05/2012

Met de lancering van de EK-commercial vond vanmiddag de officiële aftrap plaats van de EK-campagne van ING, Hoofdsponsor van Oranje. De muziek van de commercial is van niemand minder dan René Froger, die vandaag zijn drukke voorbereidingen voor de Toppers speciaal onderbrak om bij de lancering aanwezig te kunnen zijn. Hij verraste medewerkers van de ING met een mini optreden en bracht de EK-hit ‘Samen’ ten gehore. Uit handen van Nick Jue, CEO ING Nederland, werd hem symbolisch de eerste single van het nummer ‘Samen’ overhandigd.

René Froger over ‘Samen’: ”Samen is een echt voetballied, het ademt voetbal. Samen sta je sterk, we gaan er voor, nu moet het gebeuren, dat gevoel. In de commercial van ING met mijn nummer zie je mooie beelden van al die mensen, samen achter Oranje. Over een maand is het zover, Ik heb er vertrouwen in!”

Nick Jue, CEO ING Nederland: “Het thema van de EK-campagne van de ING is ‘Oranje zijn we allemaal’. We willen met de campagne een bijdrage leveren aan het Oranjegevoel in Nederland in aanloop van en tijdens het Europees Kampioenschap voetbal. ‘Samen’ van René Froger is een op en top ‘feel good song’ die juist die saamhorigheid en het ‘Oranje zijn we allemaal’ gevoel feilloos weergeeft. Wij zijn bijzonder blij en trots dat René zijn medewerking wilde verlenen aan onze EK-campagne, aldus Jue. 

Het nummer is tevens als bonustrack toegevoegd op de repack van het album 'FROGER'. René Froger zal verder in de voorbereiding van Oranje, voor de aftrap van de oefenwedstrijden van het Nederlands Elftal op 26 mei, 30 mei en 2 juni de hit live zingen, speciaal voor het Oranje legioen.

Oranje zijn we allemaal

Oranje staat voor betrokkenheid. En het mooie van die betrokkenheid is dat iedereen die voelt. Wel of geen voetballer, jong en oud, man of vrouw. Heel Nederland, in al haar diversiteit, deelt de liefde voor het voetbal en voor Oranje. 17 miljoen fans. 17 miljoen bondscoaches. 17 miljoen inwoners van Nederland Voetballand. Als we winnen, vieren we dat samen. Als we verliezen, balen we samen. De liefde voor het spel is voelbaar. Op het veld, in de kroeg, op het plein, in het stadion, in de huiskamer. Oranje zijn we allemaal.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.