Rene Froger

Rene Froger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rene Froger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Nederlandse Artiest met ruim 30 jaar ervaring en Hits. Deze Nederlandse artiest, begon z’n carrière met de single ’Love leave Me’. Zijn eerste hit was: “Winter in America”. Maar Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het uitgebrachte: “ Alles kan een mens gelukkig maken “, een meezinger van formaat.

René Froger scoort de ene hit na de andere

René verlegde z’n terrein naar Carré en nog later naar Ahoy. In 1992 scoorde hij met het album ’Sweet hello’s & sad goodbyes’ 4 keer platina, dus 450.000 stuks!
De successtory bleef maar verdergaan, want in 1995 staat hij als eerste Nederlandse Artiest in de Kuip met 2 superconcerten. Dik 120.000 mensen gaan uit hun bol. Toen hij z’n EDISON kreeg waagde hij het om een duet te zingen met de Canadese diva Céline Dion. Hij kreeg ook een Gouden Harp van het Nederlandse publiek.

Naar solo carrière ook succes met de Toppers

Vanaf 2005 vormt Rene samen met Gerard Joling en Jeroen van den Boom (voorheen Gordon) de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt.

Na 6 jaar afwezigheid was René Froger de afgelopen 2 jaar weer helemaal terug in de theaters.

En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties!
48 uitverkochte concerten van '30 Jaar Hits in Concert' verdeeld over Nederland en België. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteerde de populaire zanger zijn publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op 30 jaar tophits. 

Rene Froger op jouw feest of evenement?

Een gegarandeerd succes! Want bijgestaan door zijn prachtige Frogettes zorgt hij voor ruim een half uur feest der herkenning. Alle grote hits komen voorbij en het publiek zingt beslist uit volle borst enthousiast mee…..

Boeken of een optie plaatsen voor Rene Froger?

Voor meer informatie over Rene Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rene Froger

Deze act is bekeken door 65610 mensen

Specificaties van Rene Froger

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set