Nieuwe single Rene Schuurmans: Kom geef wat kleur aan je leven!

07/07/2017

Rene Schuurmans geeft met zijn nieuwe Zomer-hit Kleur aan je Leven.

In april van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”.

“GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire. “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene, “gezond voor lichaam en geest”.

Zijn nieuwe single “Kom geef wat kleur aan je leven” springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.
De nieuwe single is vandaag uitgekomen! 

Al jarenlang bewijst Rene Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland.

En gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho”, “Bij ons in Brabant”, “Mooie Meisjes” en “He, Doe niet zo Sexy” bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement.

A.s. zondag geeft hij een Live Concert in Natuurtheater De Kersouwe met alleen eigen repertoire. Een verdienste, na jaren van hard werken, om trots op te zijn.

Het afgelopen jaar is Rene Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied.

Een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant uitgeroepen. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. In deze rol heeft Rene al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel “Keileuk” met het daarbij horende keurmerk.

Boek Rene Schuurmans nu voor uw personeelsfeest of ander event en informeer naar de mogelijkheden.

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.