He, doe niet zo Sexy is de nieuwe single van René Schuurmans

27/01/2017

“He, doe niet zo Sexy”, hoe leuk is het als dat naar je gezongen wordt? Bij het horen van de nieuwe single van René Schuurmans wil je het straks zelfs van de daken schreeuwen. Een gigantisch nieuw feestnummer dat van ieder feest een “feest der feesten” maakt, de tap rijkelijk laat stromen en elke stemming zal doen overstijgen. Aangezien dit nummer weer van geheel eigen hand is, herken, hoor en voel je de typische feel good “Schuurmans”-sfeer.

Nieuw album René Schuurmans

René Schuurmans is niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Dit jaar laat de zanger flink van zich horen. Eind maart komt zijn nieuwe album uit. Verder staat er een buitenconcert met live band gepland. Verder zal René Schuurmans weer zingen en springen op diverve podia in Nederland.

De hits van René Schuurmans

Al jarenlang zorgt René Schuurmans voor uitverkochte zalen in Nederland, Stevast gaat het dak eraf met hits als: “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Bij Ons in Brabant”. Boek René Schuurmans voor je evenement of personeelsfeest bij Artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.