Nieuwe Single voor René Schuurmans

11/04/2016

Nieuwe single 'Tot het einde' van René Schuurmans muzikaal kado aan zijn vrouw ter gelegenheid van 25 jarig huwelijk 

Zanger René Schuurmans viert dit jaar het 25 jarig huwelijk met zijn vrouw Monic. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft hij haar verrast met het lied 'Tot het einde'. 'Een nummer speciaal door mij geschreven voor mijn vrouw. Tieners waren we toen we elkaar ontmoetten, nu volwassen met prachtige kinderen. Samen gebikkeld en bergen beklommen. Dit jaar 25 jaar getrouwd, zou het zo weer doen ’Tot het Einde' ; aldus de sympathieke Brabander. De prachtige videoclip is opgenomen in Theater Markant in Uden en is aangevuld met foto's uit het privé album. De tekst is een mooie weergave van het gevoel dat René Schuurmans voor zijn Monic heeft maar kan door iedereen persoonlijk worden ingevuld. 

Al jarenlang bewijst René Schuurmans zijn waarde als zanger

Met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af, met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” en “Mooie Meisjes” bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement.

Het afgelopen jaar is René Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied.

Een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant benoemd. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen en in deze rol heeft René Schuurmans al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel “Keileuk” met het daarbij horende keurmerk.

Boek René Schuurmans nu voor uw personeelsfeest of ander event en informeer naar de mogelijkheden.

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.