Rene Schuurmans scoort hit met nieuwe single 'Ik ben nou eenmaal zo'

09/01/2014

2014 kan voor René Schuurmans niet beter beginnen! Zijn nieuwe single 'Ik ben nou eenmaal zo' behaalt in de eerste week van het nieuwe jaar de nummer 1 positie in vrijwel alle Nederlandstalige hitlijsten. Wederom een onvervalste horecahit waar hij toch al zo bekend om staat. Hits als ‘Laat de zon in je hart’ , ' Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, 'Kom bij me terug', 'Is het Waar', ‘Ik ben nou eenmaal zo’  en 'Als het weekend is'  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op radiozenders, in de horeca en door DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft.

René Schuurmans één van de beste geboekte artiesten

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen!

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.