Rene Schuurmans

Rene Schuurmans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rene Schuurmans.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak van jouw feest een bruisend spektakel door René Schuurmans te boeken.
Niet voor niets is René Schuurmans één van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt van elk evenement een waar feest. Hij is niet voor niets.

René brak door met dé Zomerhit Laat De Zon In Je Hart

De hit van René Schuurmans ‘Laat de zon in je hart’ werd hét zomernummer van 2007. Met dit nummer vergaarde René Schuurmans landelijke bekendheid. Het bijbehorende album ‘Vanaf vandaag’ bereikte nummer 5 in de Mega Album top 100. Andere bekende nummers van René Schuurmans zijn: ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’. In 2010 kwam daar het nummer ‘Is het leven niet mooi’ nog bij.

Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken René Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen.

René Schuurmans is bekend van de volgende hits

 • Diep in mijn Hart
 • Zomaar Verliefd
 • Samen met Jou
 • Hela Hola
 • Als ik haar zie
 • Laat de zon in je hart

Boek je een optreden van René Schuurmans dan weet je zeker dat met handen in de lucht, de voetjes van de vloer gaan. Zijn optredens bruisen van de energie. René Schuurmans is niet voor niets één van de meest geboekte artiesten van ons land. Ook bij TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten en Mega Festijnen is René Schuurmans vaak van de partij.

Boeken of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans?

Voor meer informatie over Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rene Schuurmans

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 171193 mensen

Specificaties van Rene Schuurmans

 • Tijdsduur: 1 x 40 minuten, 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Rene Schuurmans

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Plein Open Air

 • Locatie: Udenhout
 • Datum:

Zeer goed. Ingevuld door: John Otten.

Waardering:

10

Oranjevereniging Werkendam

 • Locatie: Werkendam
 • Datum:

Waardering:

8,0

Biografie van Rene Schuurmans

René is zijn zangcarrière slechts enkele jaren geleden begonnen met optredens op feesten en partijen. Na eind 2003 “ontdekt” te zijn door zijn manager is zijn zangcarrière in een sneltreinvaart gekomen. Zo scoorde hij begin 2004 al direct de carnavalskraker 2004 met zijn hit Hela Ho en zijn alle daaropvolgende singles tientallen malen per dag op de diverse regionale zenders te beluisteren.
Ook in Hilversum is René in the picture gekomen en heeft hetRTL4 programma RTL Boulevard een reportage van hem uitgezonden. De hype is nu dan ook echt losgebarsten en staan ook diverse sponsors aan hem te trekken. Op de Nederlandse snelwegen kom je met grote regelmaat een vrachtwagencombinatie van een fruithandelaar tegen die volledig fullcolour is bedrukt met René’s gezicht. In Brabant Party, het muziekprogramma van Omroep Brabant TV met zo’n 2.000.000 aansluitingen, is René in het nieuwe seizoen ook de vaste gast.Ook zijn er onderhandelingen gaande voor een special op deze zender.

En zo raast hij door! Afgelopen zomer scoorde hij met “Als ik haar zie” een 9e plaats in de Mega Top100 en stond zijn in oktober uitgekomen album in no time op de 17e plaats van de Album Top100. Zijn fanclub heeft inmiddels ruim 600 enthousiaste leden en is er volop merchandise aanwezig zoals T-Shirts en caps.
René staat niet alleen in de kerstshow van Omroep Brabant TV maar heeft zelfs een eigen Kerstshow “Kerstfeest met René” op 2e Kerstdag in de Kentering in Rosmalen. (reneschuurmans.com)
Helemaal speciaal is het dat René speciaal voor deze eerste avondvullende show twee kerstnummers geschreven heeft.Welke vervolgens direct door de platenmaatschappij uitgebracht zijn en vanaf 9 December in de platenzaken verkrijgbaar zijn. Tijdens de avondvullende show “kerstfeest met rené” zullen diverse artiesten samen met René de bezoekers een feestelijke en onvergetelijke avond bezorgen. En om het helemaal compleet te maken zal begin 2005 zijn DVD boordevol hits en clips opgenomen op diverse locaties in binnen- en buitenland worden gelanceerd.
Kortom, René is niet meer te stoppen!

Je hebt partyhits en partyhits!!! De sympathieke Brabantse zanger René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Zijn grootste feesthit is zonder enige twijfel 'Laat de zon in je hart'. Ruim 5 jaar geleden bracht hij het nummer uit en we kunnen stellen dat het nummer zeker in het zuiden van het land is uitgegroeid tot ' een echte hit van het volk’. Inmiddels mag René Schuurmans zich rekenen tot de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

 In mei van het jaar 2011 mocht hij nog drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011 waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer in de Amsterdam ArenA feilloos door wist te trekken. Sinds dit optreden is er een duidelijke 'ontdekking'  van 'Laat de zon in je hart' in het gehele land. Ook de populaire 538 DJ Edwin Evers maakte een radiojingle ' Ja de wekker die gaat' op het nummer die hij wekenlang in zijn ochtendprogramma draaide.

Inmiddels werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum dat dit jaar moet gaan verschijnen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire. 'Het hele album hebben we opgenomen met verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau en dat geeft een extra dimensie. Toen we zo bezig waren en ontdekten dat ' Laat de zon in je hart'  eigenlijk nu pas landelijk begon te leven hebben we besloten het liedje een tweede kans te geven in een 2012 versie'  aldus René Schuurmans.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Schuurmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Schuurmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.