Nieuwe single Thomas Berge - Niets is onmogelijk

15/08/2011

Thomas Berge heeft een turbulent jaar achter de rug. Enige maanden geleden maakte hij in een tv-interview kenbaar niet van de drugs te kunnen afblijven, waarvoor hij hulp zocht en nu sterk genoeg zou zijn om de verleiding te weerstaan. Een dergelijke gebeurtenis heeft op iedereen veel impact, maar iemand die in de spotlights staat kan er nog net even extra onder lijden. Hoe dan ook, een positief element aan het hele verhaal is dat hij geïnspireerd raakte om Niets Is Onmogelijk te maken, zijn nieuwste single.

Het nummer bevat een boodschap die al miljoenen keren is uitgedragen: als je echt gelooft in je zelf, bereik je alles wat je wilt bereiken. Thomas heeft het verpakt in een vlot nummer met lange uithalen in het refrein, waardoor het nummer een euforisch cachet meekrijgt. En ook een heel positieve en opgewekte klank. Thomas zingt als iemand die weer zin heeft in het leven en blaakt van de energie.

Bron: nlpop.blog.nl

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.