Thomas Berge lanceert nieuw album om 12:21 uur

06/08/2011

Aan het begin van dit jaar lanceerde Thomas Berge zijn nieuwe geluid met de single ‘Mijn woord’ (#8). De opvolger daarvan is net uit en geldt eveneens als voorloper van het nieuwe album, dat om een bijzondere tijd gelanceerd wordt.

Het album heet '1221', als verwijzing naar de leeftijd waarop hij zijn eerste single ‘Mijn luchtballon’ (#24) opnam en de omgekeerde leeftijd die hij nu bereikt heeft.
In de tussentijd scoorde hij dankzij de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in 2008 zijn eerste top tien-hit met ‘Zonder jou (Nina’s song)’ (#10). Dankzij een ander programma, ‘De beste zangers van Nederland’, scoorde hij in 2009 zelfs zijn eerste nummer één-hit met de Gordon-cover ‘Kon ik maar even bij je zijn’, afkomstig van zijn laatste, gelijknamige album.

Zijn nieuwe album, ‘1221’, komt op 2 september om 12:21 uur officieel uit.

Als voorloper is zijn nieuwe single ‘Niets is onmogelijk’ verschenen. Iedereen die het nummer, dat sinds gisteren verkrijgbaar is, voor 24 augustus downloadt en de bevestiging opstuurt, maakt bovendien kans op een Q-media surfpad. Momenteel staat de nieuwe single op #53 van de ‘iTunes Top 100’.

Tekst: Ivo Schimmel

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.