8e Studio album Thomas Berge is een feit.

03/03/2014

Afgelopen week vond in Panama Amsterdam, met veel aanwezige media, de CD presentatie plaats van het goednieuwe album 'Berge Verzet', alweer zijn 8e studio album. Het album kwam deze week op nummer 6 binnen van de Album Top 100. Tijdens zijn CD presentatie vertelde Thomas dat Gary Barlow (Take That) lovend was over het album naar aanleiding van de cover die Thomas opnam van zijn nummer 'Rule the world' (Nooit te laat). Het nummer  'Alleen Omhoog' is zelfs de meest gedraaide single van Thomas Berge ooit via Spotify en is al een half miljoen keer bekeken op YouTube! Het nummer 'Zonder jou (voor jou alleen)' was de Paradeplaat deze week.
 
Ook op NU.nl en AD.nl staan goede recencies over het nieuwe album. AD had zelfs de primeur met de nieuwe videoclip, bekijk de clip hier.
 
Thomas was deze week o.a. te zien bij RTL Boulevard en Show doordat hij de opening van de 9 maanden beurs voor zijn rekening nam. Na afloop van zijn CD presentatie maandag zat hij alweer aan de desk bij Show Laat. De komende weken horen we ook veel van Thomas: hij gaat een radio tour doen en gaat o.a. langs bij Radio NL, RTV Utrecht, Rijnmond, RTV West, Radio 5 (Tineke) en Puur NL. Op 8 maart is hij ook te zien bij het Tros Muziekcafé live met band.
 
Thomas is veelzijdig, jong en fris en een ware entertainer. Kortom een echte aanrader op een personeelsfeest, openbaar event of particulier feest.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.