Nieuwe Hitsingle Thomas Berge

03/02/2014

De opvolger van de hitsingle 'Alleen Omhoog', die inmiddels ruim 200.000 keer is bekeken op YouTube, de meest gedraaide single ooit van Thomas Berge op Spotify en nog steeds op hoge rotatie staat bij alle regionale zenders en 100% NL, is het nummer 'Zonder Jou (Voor jou alleen)' geworden. Het is de tweede single van het album 'Berget Verzet', wat op 21 februari gaat uitkomen en vrijdag 31 januari als pre-order op iTunes is verschenen. Het nieuwe album bevat krachtige nederpop en mooie ballads. Thomas heeft de meeste nummers samen geschreven met bekende namen uit de popmuziek als Christon Kloosterboer (Rigby), Jan Dulles (3JS), Martijn Spierenburg (Within Temptation). Ook een verrassend duet met Yvonne Coldeweijer is opgenomen voor de nieuwe cd.

De eerste reacties op de single 'Zonder Jou (Voor jou alleen)' zijn lovend en er staan veel promotionele activiteiten op de planning de komende maanden.

Op 24 februari is er een grote showcase in Club Panama in Amsterdam met live band.

Thomas Berge is al vele jaren een begrip in Nederland. Door zijn veelzijdige optreden is hij in ieder programma inzetbaar. Thomas heeft daarnaast een grote aanhang fans waardoor hij ook een echter publiekstrekker bij openbare optredens is.

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.