Thomas Berge is terug met nieuwe single!

12/11/2013

Thomas Berge rekent met zijn nieuwe single 'Alleen omhoog' voorgoed af met zijn verleden. Het is alweer twee jaar geleden dat Thomas voor het laatst top 10 hits scoorde met singles als 'Ik vertrouw je niet meer', 'Mijn woord' en zijn nummer 1-hit 'Kon ik maar even bij je zijn'.
 
De roerige periode in zijn leven leverde hem vooral inspiratie op voor zijn nieuwe single 'Alleen omhoog' en het in februari 2014 te verschijnen album 'Berge verzet'. 'Alleen omhoog' is een Nederlandstalige bewerking van de hit 'Impossible' (Shontelle). De tekst is door Thomas en Edwin de Groot geschreven. De single werd door laatstgenoemde geproduceerd in samenwerking met Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak.
 
Thomas is momenteel druk aan het schrijven samen met bekende en minder bekende namen aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De sound wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams.

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.