Thomas Berge

Thomas Berge Boeken of Inhuren? | JB Productions Rayzor Sharp

Thomas Berge boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Thomas Berge.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Thomas’ serieuze carrière begint op 13 jarige leeftijd waarin hij het onderwerp is van een mega marketingconcept voor Europa’s grootste postorderbedrijf. Resultaat: 800.000 verkochte geluidsdragers en 11 platina Cd’s. Ondanks alle successen staat Thomas, volgens de kenners, nog maar aan het begin van een formidabele carrière.

Na 2 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall heeft hij zijn aandeel in de muziekwereld verovert.
Zijn Nederlandstalige hits worden zeer gewaardeerd door jong en oud.

De hits waar je Thomas Berge van kent zijn o.a.:

  • Als jij lacht
  • Ieder Moment
  • Kon ik maar even bij je zijn
  • Mijn Woord

Elke optreden van Thomas Berge zal leiden tot gezwaai en gespring.
De jonge winnaar van een Gouden Harp zorgt voor een spetterende show om niet te vergeten.

Thomas Berge nu ook te boeken met zijn eigen band 'The Dukes'!

Vanaf heden is Thomas Berge ook te boeken voor een miniconcert met zijn eigen band  'The Dukes': 
een 8-persoonsband die bruist van de energie en de passie. 
 
De showcase voor een paar honderd fans enkele weken geleden in Deventer was een groot succes. Er hing een fantastische sfeer, het was van enorm hoog muzikaal niveau en de combinatie van Thomas met zijn band is geweldig. 

Boeken of een optie plaatsen voor Thomas Berge?

Voor meer informatie over Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Thomas Berge

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 174207 mensen

Specificaties van Thomas Berge

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Thomas Berge

Al op 12-jarige leeftijd maakte Nederland kennis met zanger Thomas Berge. Nadat zijn debuutsingle ‘Mijn Luchtballon’ meer dan 800.000 keer verspreid werd door een bekende grote keten was zijn naam in 1 klap gevestigd. Hij scoorde in de periode 2003-2005 hits met singles als ‘Als je lacht’, ‘Als een mooie droom’ en nam zelfs een duet op ‘Jantjes Gitaar’ met wijlen Johnny Hoes en sleepte een Zilveren Harp in de wacht!

Drie jaar later in 2008 scoorde de nu 23-jarige Thomas, die oorspronkelijk Chiel Ottink heet, zijn eerste top 10-hit, met het nummer ‘Zonder Jou’ waarmee hij ook te zien en te horen was destijds in de populaire soap GTST. Hij gaf twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. Dit jaar is Thomas ook de populairste artiest onder de dansscholen en ontvangt voor zijn single ‘Jij bent mijn leven’ daarom ook de Gulden Vedel.

In 2009 doet Thomas mee aan het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en zingt daar zijn versie van het nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Het nummer belandt op single en staat binnen no time op de eerste plaats van de Single Top 100. Hij ontvangt een Gouden Award voor de single en het gelijknamige album, waarop ook de top 10-hits ‘Ieder Moment’ en ‘Ik vertrouw je niet meer’ staan, haalt de top 10 van de Album Top 100. Een jaar later verschijnt het album ‘1221’ waarvan de singles ‘Mijn woord’ en ‘Niets is onmogelijk’ ook beiden de top 10 behalen, evenals het album zelf.

2012 werd het jaar van de bezinning. Thomas nam afscheid van zijn huidige management en tekende in juli 2013 een overeenkomst met muzieklabel Cloud 9 Music, die ook oa Nick&Simon, Sharon Doorson, Hardwell, Moke, Leonie Meijer en de 3JS vertegenwoordigen. Inmiddels is hij druk aan het schrijven samen met bekende en minder bekende namen aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De sound wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams.

November staat zijn nieuwe single ‘Alleen Omhoog’ gepland, en februari 2014 ziet zijn tiende album het levenslicht. Zijn grote hits en de nummers van zijn nieuwe album zullen ook de basis vormen van een splinternieuwe theatertour. AT Theater zal deze gaan boeken voor het seizoen 2014-2015 en start in het najaar van 2014.

Thomas Berge: Niet alleen ben ik een ontzettend gelukkig man omdat ik net vader ben geworden van mijn zoon Jack, maar ook omdat ik met Cloud 9 Music een geweldig nieuw team om mij heen heb verzameld waar ik veel vertrouwen in heb. We gaan de komende maanden hard werken aan het nieuwe album, veel schrijven en luisteren om vervolgens in het najaar te gaan knallen. Ik heb er vreselijk veel zin in! 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Berge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Berge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.