Marco Borsato

Marco Borsato boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marco Borsato.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het succes van Marco Borsato is ongeëvenaard en met niets te vergelijken. In 1990 brak Marco Borsato door als zanger, toen hij de Soundmixshow won met zijn vertolking van het nummer - At This Moment - van Billy Vera. Hij brengt in de jaren erna 3 Italiaanstalige albums uit. in 1994 stapt hij over op Nederlandstalige muziek en breekt door met het nummer - Dromen zijn bedrog. Dat blijkt de beste stap te zijn die hij ooit heeft gemaakt. Want binnen no-time groeit Marco Borsato uit een van Nederlands succesvolste zangers, met de ene na de andere nummer 1 hit.

Tot op de dag van vandaag is Marco Borsato nog steeds een top artiest.  

Naast zijn enorme succes als zanger, is Marco Borsato ook al jaren ambassadeur van War Child. Ook is hij coach geweest bij de talentenjacht The Voice Of Holland.

Een aantal van zijn grote nummer 1 hits zijn:

 • Dromen Zijn Bedrog
 • Waarom Nou Jij
 • Rood
 • Binnen


Boekingsinformatie Marco Borsato: 

 • geen privéoptreden 
 • alleen te boeken voor besloten bedrijfsevenementen
 • alleen te boeken met eigen orkest 
 • boekingsbeperkingen: geen kaartverkoop - geen media/publiciteit - geen commerciële acties

Boeken of een optie plaatsen voor Marco Borsato?

Voor meer informatie over Marco Borsato kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marco Borsato

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 104861 mensen

Specificaties van Marco Borsato

 • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
 • Geluid: Grote P.A.
 • Licht: Grote lichtset
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Marco Borsato

De carrière van Marco Borsato begon in 1990 toen hij de Soundmixshow won als Billy Vera. Hij maakte eerst drie Italiaanstalige cd's voordat hij werkelijk doorbrak. In 1990 kwam "Emozioni" uit, in 1991 "Sento" en in 1992 kwam "Giorno per giorno" uit. In 1994 bracht Marco zijn eerste Nederlandstalige cd uit getiteld; "Marco". In datzelfde jaar brak hij werkelijk door met het nummer "Dromen zijn bedrog", dat 13 weken op nummer 1 stond in de MegaTop50.

Het werd de grootste hit allertijden. "Waarom nou jij" werd zijn volgende nummer 1 hit. Na dit succes, bracht Marco in 1995 een nieuw album uit; "Als geen ander". Ook dit album werd een succes met hit zoals; "Margeritha", "Ik leef niet meer voor jou" en "Kom maar naar mij". Na het uitbrengen van dit album, is het een tijd stil geweest rond Marco, maar in december 1996 kwam hij met een nieuw nummer; "De waarheid". Voordat hij gelijknamige album uitkwam, waren er al 200.000 exemplaren besteld.

Op 17 januari 1997 kwam het album uit. Nog nooit werden er zoveel albums verkocht in een paar dagen. Het album had op de dag van uitkomst al drie keer platina. Na het uitbrengen van het album, is hij begonnen met een tournee door heel Nederland.
Hij heeft de jaren erna nog diversen hitalbums- en singles uitgebracht en heeft vele malen voor een volle Ahoy’ gestaan.

Hij heeft samen met Sita de eer gehad om het nummer voor het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima te zingen, genaamd ”Lopen op het water”.
In December 2003 verschijnt "Afscheid nemen bestaat niet", het is zijn 6e nummer-1 hit in de top-40. Hiermee is Marco de eerste Nederlandse artiest die zoveel nummer-1 hits op zijn naam heeft staan.

Hij besloot om zijn album "Zien" niet op CD uit te brengen maar om iets unieks te doen. Het werd een DVD-album, voor elk nummer heeft Marco met bekende regisseurs een bijbehorende videoclip opgenomen. "Zien" wordt een gigantisch succes.
In 2004 neemt Marco een duet op met de getalenteerde zangeres Do, het nummer "Voorbij" stormt meteen op de eerste positie van de hitlijst af.
Marco ontvangt in 2004 ook zijn 14e TMF award, een absoluut record.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marco Borsato

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marco Borsato kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.