Loïs Lane wil vooral niet gewoon zijn

29/10/2013

De zusjes Monique en Suzanne Klemann zijn terug van weggeweest. Veertien jaar na hun laatste plaat komen ze met As One. "Bijna gek dat we nooit eerder die titel kozen. Wij voelen ons ook samen één."
 
De twee zijn nog altijd dol op elkaar. "We gaan nooit uit elkaar", zegt Monique in het AD. "We zijn altijd al heel close geweest", vult Suzanne aan. De twee hebben dan ook enorm veel zin om weer op te treden. "Tegenwoordig verkoop je bijna geen albums", aldus Monique. ''Dus is deze plaat vooral bedoeld als zetje voor het livecircuit. We willen weer spelen. Dat hebben we zo gemist."
 
Suzanne is ook erg benieuwd naar de reacties. "Het voelt bijna als toen ik moeder werd. Ik wilde het heel graag, maar toen het kindje er eenmaal was, vroeg ik me af: 'wat komt er eigenlijk op me af?'. Ook met deze plaat hebben we geen idee. Zitten mensen nog op ons te wachten?"
 
De zusjes willen vooral niet 'gewoon' doen. 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' staat wat Moniqe betreft voor saai en onopvallend. "Je moet je durven onderscheiden." Suzanne: ,"Je moet je vooral niet permanent als ster gedragen, maar we ergeren ons bijzonder aan artiesten van het type dat z’n kloffie van alledag ook op het podium aanhoudt." Monique: "Als het lukt, pakken we straks op de bühne weer flink uit. Flashy kleding, goed decor. Mooi licht. Een lekker plaatje om naar te kijken."

Boeking of een optie plaatsen voor Lois Lane

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lois Lane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.