DJ Jamie Westland

DJ Jamie Westland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Jamie Westland.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van drumstel naar draaitafel

Eigenlijk behoeft Jamie Westland onder de ware muziekliefhebber geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT en is hij met deze band nauwelijks weg te denken uit de hitlijsten.

Jamie Westland is begonnen op de piano, en groot geworden achter het drumstel. Jamie heeft een aangeboren ritmegevoel dat kenmerkend is voor alles wat hij doet. Niemand minder dan Billy de Kit introduceerde Jamie in de Nederlandse club scene.
Jamie wordt gerespecteerd en buitengewoon serieus genomen in het clubcircuit door zijn kunsten. Jamie is naast DI-RECT continue bezig met zijn DJ-skills en zodoende overtuigt hij een ieder op ieder event. Jamie Westland staat garant voor onvergetelijke feestjes!
Jamie draait house; goede dansbare en herkenbare platen die een zaal in vervoering kunnen brengen.

Ook is Jamie te boeken samen met Spike! Spike complementeert de act door live gitaar, hetgeen een unieke combinatie is. 

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Jamie Westland?

Voor meer informatie over DJ Jamie Westland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Jamie Westland

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29976 mensen

Specificaties van DJ Jamie Westland

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Jamie Westland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Jamie Westland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.