Nurlaila Karim

Nurlaila Karim boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nurlaila Karim.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ze begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland.

Nurlaila Karim op je bedrijfsfeest

Daarnaast is Nurlaila Karim weer volop beschikbaar voor optredens op uw (bedrijfs)evenementen. Nurlaila is te boeken met het Brand New Day Powerblock: een spectaculaire show waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Binnenkort is Nurlaila ook te boeken met haar Broadway Dreams show: een optreden waarbij Nurlaila de mooiste musical ballads zingt. Een indrukwekkend optreden met begeleiding van een pianist.

Boeken of een optie plaatsen voor Nurlaila Karim?

Voor meer informatie over Nurlaila Karim kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nurlaila Karim

Deze act is bekeken door 20959 mensen

Specificaties van Nurlaila Karim

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland