Nurlaila Karim

Nurlaila Karim boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nurlaila Karim.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ze begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland.

Nurlaila Karim op je bedrijfsfeest

Daarnaast is Nurlaila Karim weer volop beschikbaar voor optredens op uw (bedrijfs)evenementen. Nurlaila is te boeken met het Brand New Day Powerblock: een spectaculaire show waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Binnenkort is Nurlaila ook te boeken met haar Broadway Dreams show: een optreden waarbij Nurlaila de mooiste musical ballads zingt. Een indrukwekkend optreden met begeleiding van een pianist.

Boeken of een optie plaatsen voor Nurlaila Karim?

Voor meer informatie over Nurlaila Karim kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nurlaila Karim

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32968 mensen

Specificaties van Nurlaila Karim

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Nurlaila Karim

Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. Geen land ter wereld kent zo'n hoge musicaldichtheid als Nederland. "The Wiz" was een grote publiekslieveling met meer dan 600.000 bezoekers. In de filmversie speelden ooit Michael Jackson en Diana Ross de hoofdrollen. In de Nederlandse musicalversie, propvol Motown klassiekers, was in 2007 de hoofdrol van Dorothy voor Nurlaila. Iedere avond zong Nurlaila voor volle zalen de sterren van de hemel in de rol van Dorothy.

Volgens Joop van den Ende, directeur van Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Europa. Bij de audities voor Les Miserables, de musical der musicals, stond daarom al snel vast dat Nurlaila de rol van Fantine zou vertolken waarin ze sinds april vorig jaar avond aan avond het publiek weet te ontroeren met “Mijn droom” en “Kom bij mij”.

Nurlaila studeerde aan de Haagse Acteerstudio aangevuld met klassieke ballet- en zanglessen en had een aantal jaren piano- en vioolles. Ze speelde viool bij het Viotta-Jeugd Orkest, en bracht in 1992, op haar 17e, haar eerste solo cd “The Light In The Darkness” uit waarvan ze merendeels de teksten zelf schreef. Ze zong daarnaast in verschillende bands waaronder jazzdance-groep El Weirdo's Jazz Sextet.

Haar musical entree maakte zij in 1996 met de rol van Gigi in “Miss Saigon” en maakte deel uit van het ensemble, was te zien in het Musical Café (ShowBizCity) en zong in “Sympho’99” met het Koninklijk Orkest van de Luchtmacht. Nurlaila speelde de rol van Carmen Diaz in “Fame De Musical”, de hoofdrol Mimi in “Rent” en speelde Dorothy in “Rocky Over The Rainbow”. Vanaf 2001 zong ze in de “Dinnershow Of The Centuries” en was daarnaast te zien in “Musicals In Concert 2” en “Musicals In Ahoy 2004 en 2006”. Zij verleende medewerking aan het theaterconcert “De Munk Live!” en was in januari 2005 betrokken bij de opnamen van “In This World”, een benefietsingle voor de kinder-slachtoffers van de tsunami in Azië.

In 2006 werkte ze mee aan Leonie Jansens “She got Game 3”. Van 2006 tot 2007 speelde ze als Dorothy de hoofdrol in The Wiz. In april 2008 startte de musicalklassieker “Les Miserables” in het Luxor theater te Rotterdam, waarin Nurlaila de rol van Fantine vertolkt. Nurlaila werd tweede bij het Nationaal Songfestival (1998) met het nummer "Alsof Je Bij Me Bent" en won in 2001 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar rol in Rent.

Samen met Stanley Burleson zong ze in 1999 de titelsong “Alles draait om jou” van The Lion King II. Ze verzorgde diverse nasynchronisaties waaronder van de tekenfilm Lilo & Stitch, waarbij ze de stem in sprak van Lilo's zus Nani, de stem van Stella het Stinkdier in “Over the Hedge” en Harold Miller in “De Bende van vijf”. Afgelopen jaar werkte ze mee aan de nieuwe Disney film “Tinkelbell” waarin ze de stem van vertolkt van het licht elfje “Iridessa“.

Bij TV West presenteerde ze in 2002 het toeristische programma “ZH Met Uitjes” en in 2001 speelde ze een gastrol (Miggy) in de hitserie “Costa”. In het voorjaar van 2007 was ze te zien op televisiezender Tien in het talentenjachtprogramma “Just the Two of Us”. Hierin vormde ze een zangduo met Mark van Eeuwen (bekend uit o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden).

Reeds enkele jaren is ze te horen in de jingles van o.a. SkyRadio, RadioWest en Radio Decibel. Ze is tevens te horen in de jingle van Radio Nova in Finland en afgelopen jaar nam ze de nieuwe jingle op voor Radio Dolfijn FM, een van de populairste radio stations van Curaçao.

Dit jaar vertolkt ze een stem in “Hotel for Dogs” die in februari in première ging. Tot eind februari stond ze met Les Miserables in Carré te Amsterdam. Vanaf februari is Nurlaila te zien als special guest in de “Rockopera in Concert” van het orkest Koninklijke Luchtmacht (www.rockoperainconcert.nl).

Nurlaila is te boeken voor een spectaculaire Soul/Pop show, waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Wilt u live begeleiding van bijvoorbeeld een band, bij al uw specifieke wensen met betrekking tot het repertoire en de show, denken we graag met u mee om een passende spectaculaire show samen te stellen.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Nurlaila Karim

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nurlaila Karim kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.