Danny van Zoest

Danny van Zoest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny van Zoest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

gelukkige winnaar

Danny van Zoest is de gelukkige winnaar van " 1000 Sterren Stralen ". Door televisiekijkend Nederland werd hij uitgeroepen tot winnaar van deze TROS-talentenjacht. Hij won hiermee een felbegeerd platencontract en de steun van het team rondom Frans Bauer. 

Een bekende hit van Danny van Zoest is: " Caramba ".

Boeken of een optie plaatsen voor Danny van Zoest?

Voor meer informatie over Danny van Zoest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny van Zoest

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29458 mensen

Specificaties van Danny van Zoest

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Danny van Zoest

“500 vrouwen, dat was wel heel gaaf” Danny’s ogen glimmen nog als hij aan zijn meest memorabele optreden terugdenkt. “Het was een soort Ladies Night op een camping en daar was ik dus voor uitgenodigd.”

Danny treedt al 5 jaar op en de laatste 2 jaar doet hij dat professioneel. In het dagelijks leven verdient hij de kost als stukadoor. ‘Ja hoor, soms zing ik ook tijdens het stukadoren hahaha”.

De Arnhemmer is een vrolijke jongen, daarom bestaat zijn repertoire ook uit gezellige muziek zoals Skihut-achtige nummers en Nederlandstalige liedjes. Polonaises zijn tijdens zijn optredens dan ook niet uitgesloten.

”Ik heb bewondering voor Wolter Kroes en Jan Smit. Vooral Wolter weet echt goed stemming te maken. Jan heeft vooral een erg mooie stem. Ik krijg er zelf ook een kick van om een zaal op z’n kop te kop te zetten.”

Eigenlijk is Danny al vanaf dat hij jong was bezig met muziek. Hij is zelfs 7 jaar lang drummer geweest maar verkoos uiteindelijk een rol in de spotlights. “Muziek zat er bij mijn familie altijd al in. Mijn vader is basgitarist en toen ik klein was trok ik de potten en pollepels uit de kast om er een flink potje op te rammen.” Inmiddels laat Danny de pannen lekker in de kast staan, tot grote vreugde van zijn vriendin waar hij mee samenwoont.

Met 1000 Sterren Stralen hoopt Danny een stapje hoger te komen als zanger. “Maar ik verwacht niets. Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen.”

Danny van Zoest wint de grote finale van 1000 Sterren Stralen 2004 in het Gelredome in Arnhem, en krijgt een platencontract aangeboden. Er ligt dus een grote toekomst te wachten op deze sympathieke zanger!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Danny van Zoest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny van Zoest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.