de Sjonnies & Bennie Solo

de Sjonnies & Bennie Solo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van de Sjonnies & Bennie Solo.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden?

De band vertoeft al jaren aan de top van het Nederlandse feestcircuit. Hun karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid is dan ook vaak gekopieerd maar zelden tot nooit overtroffen.

Een kleine greep uit de bijna oneindige reeks succesnummers die De Sjonnies in de loop der jaren hebben geproduceerd. 

 • Dans je de hele nacht met mij
 • Blauw van de sangria
 • Annemarie
 • Japapa
 • Zwemmen zonder slip
 • Roos in je blonde haren
 • M’n fiets is gejat!

Maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies.

Een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound. 

Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael (bassist en man van ideeën) en Konstantijn Ruysdael (gitarist, tekstschrijver en producer). Samen met Bennie Solo brengen zij een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound. Bennie staat bekend om zijn humoristische act vol dynamiek en afwisseling; bovendien scoorde hij met “Polonaise achteruit” één van de grootste landelijke carnavalshits van de laatste jaren.

En wat ook prettig is: De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte:

“DE SJONNIES DAT IS GEEN BAND, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN!”

Boeken of een optie plaatsen voor de Sjonnies & Bennie Solo?

Voor meer informatie over de Sjonnies & Bennie Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor de Sjonnies & Bennie Solo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 69222 mensen

Specificaties van de Sjonnies & Bennie Solo

 • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor de Sjonnies & Bennie Solo

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Oranjevereniging Werkendam

 • Locatie: Werkendam
 • Datum:

Waardering:

8,0

Biografie van de Sjonnies & Bennie Solo

Opgericht in 1991 zijn De Sjonnies uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse feestcircuit. Eigenlijk kent de band louter hoogtepunten. Hun eerste single “Dans je de hele nacht met mij?” werd meteen een dikke vette hit en hun eerste album “Verse vis en lingerie” haalde de hoogste regionen van de album top-100. Inmiddels heeft de band 5 albums en een dertigtal singles op zijn naam staan, waarvan “Annemarie”, “Zwemmen zonder slip”, en “M’n fiets is gejat!” wellicht de bekendste zijn.

Maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies. Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael (bassist en man van ideeën) en Konstantijn Ruysdael (gitarist, tekstschrijver en producer). De oorspronkelijke zanger Ronnie Ruysdael koos in 2009 voor een solocarrière; anno 2014 brengen de twee overgebleven Sjonnies samen met Bennie Solo een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound.

En wat ook prettig is: De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte:

“DE SJONNIES DAT IS GEEN BAND, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN!”
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor de Sjonnies & Bennie Solo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van de Sjonnies & Bennie Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.