Henk Damen

Henk Damen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Henk Damen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van Profvoetballer naar Zanger

Henk was een paar jaar geleden nog profvoetballer bij FC Den Bosch. Toen hij door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd als spits tot diens voetbalelftal FC Ophemert toe te treden, zegde Henk toe, maar als tegenprestatie vroeg hij Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Zo geschiedde en twee dagen later hing Tony Berk, directeur van Dino Music, al dolenthousiast aan de lijn.

Henk Damen scoort op dit moment met zijn nieuwe album

Met zijn album "Een Moederhart" scoort Henk momenteel hoog in de hitlijsten. In de GFK Top 100 staat hij deze week zelfs op 8! Op dit album staat ook zijn allernieuwste zomersingle Ik heb Zo'n Gevoel die hoog op de playlisten van zowel Sterren.NL, RadioNL, TV Oranje en PuurNL(schijf) staat deze weken.

Met deze nieuwe sound zal Henk zeker het publiek in no time op de dansvloer weten te krijgen.De komende weken doet Henk veel instores op plaatsten door heel Nederland, o.a. Mediamarkt, als promotie voor zijn nieuwe album en zal daardoor een groot publiek weten te bereiken. Daarnaast is hij veelvuldig in allerlei muziekprogrammas te zien zoals Toppers van Oranje, Hart Voor Muziek en natuurlijk Tros Muziekfeest. 

Boeken of een optie plaatsen voor Henk Damen?

Voor meer informatie over Henk Damen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Henk Damen

Deze act is bekeken door 22484 mensen

Specificaties van Henk Damen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon