Beauty Dag

Beauty Dag boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beauty Dag.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soms worden winkeliers wel eens voor het blok geplaatst en moeten ze ineens een nieuw evenement bedenken. Best wel lastig om zomaar even een event uit je mouw te schudden. Daarom hebben wij het makkelijk oor je gemaakt en vind je hier allemaal super leuke themadagen, die je zo in kunt zetten in jouw winkelcentrum.

Kant en klare themadag. Ideaal om in te zetten in jouw winkelcentrum

We hebben een standaard pakket gemaakt. Maar alle themadagen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar wens. Groter kleiner, goedkoper, duurder (hoewel dat niet vaak voor zal komen 😊 )
Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en neem gerust contact op als er vragen zijn.

De themadag zoals hier vermeld betreft – Beauty Dag

Deze themadag bestaat uit het volgende entertainment:

Kraak de Beauty Kluis
Op vertoon van een kassabon of volgnummer mag iemand uit het publiek een keus maken uit de 100 kokertjes. In elke koker bevindt zich een sleutel maar slechts een beperkt aantal geeft toegang tot de inhoud van de kluis en de daarin aanwezige beauty prijs. De show is inclusief presentator, licht, geluid en decor. Je dient zelf te zorgen voor prijzen in het thema 'Beauty'.

Kids Beauty Salon
De meiden in uw centrum krijgen een kleurtje in hun haar, een dread of prachtige make-up. Onze kindvriendelijke adviseuses weten waar ze mee bezig zijn. Zo mooi als ze er vandaag uitzien is nog nooit gebeurd. Ook de jongens zijn welkom, zij krijgen een spetterende kleur in hun haar of een coole (plak)tattoo.

De Selfie Spiegel
Je wordt uitgenodigd om een foto te maken en na 3 selfies worden de foto's voor je geprint.

Walking Table Love
Deze vriendelijke liefdevolle tafel geeft iedereen een complimentje en iets lekkers.

Alle entertainment wordt tijdens zo’n dag begeleid door personeel in passend thema kostuum.

Uiteraard zijn deze themadagen niet alleen geschikt voor winkelcentra. Organiseer je een evenement waarop één van onze thema’s van toepassing is, dan kun je het gerust ook daarvoor boeken.

Voor vragen kun je uiteraard altijd even contact opnemen.

Boeken of een optie plaatsen voor Beauty Dag?

Voor meer informatie over Beauty Dag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beauty Dag

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Themadagen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19335 mensen

Specificaties van Beauty Dag

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Beauty Dag

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beauty Dag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.