Beauty Dag

Beauty Dag boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beauty Dag.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De Beauty dag betekent veel entertainment in uw winkelcentrum. Leest u even mee.....................

Kraak de Beauty Kluis
Op vertoon van een kassabon of volgnummer mag iemand uit het publiek een
keus maken uit de 100 kokertjes. In elke koker bevindt zich een sleutel maar
slechts een beperkt aantal geeft toegang tot de inhoud van de kluis en de daarin aanwezige beauty prijs. De show is inclusief presentator, licht, geluid en decor.
U dient zelf te zorgen voor prijzen in het thema 'Beauty'.

Kids Beauty Salon
De meiden in uw centrum krijgen een kleurtje in hun haar, een dread of prachtige make-up. Onze kindvriendelijke adviseuses weten waar ze mee bezig zijn. Zo mooi als ze er vandaag uitzien is nog nooit gebeurd. Ook de jongens zijn welkom, zij krijgen een spetterende kleur in hun haar of een coole (plak)tattoo.

Op de foto als fotomodel
De kids worden aangekleed als fotomodel met pruiken, boa's, glitterpakjes etc. Daarna mogen ze op de foto als fotomodel. De foto's worden digitaal uitgeprint, de kinderen krijgen de foto's direct mee.

Miss Mable's Candy table
Deze kinderanimatie act is de topper voor dit jaar! Vanuit haar vrolijke knalroze outfit mogen de kinderen snoepjes kiezen. Om haar lichaam heen is een grote tafel gebouwd die ze al rijdend voort kan bewegen. U dient zelf te zorgen voor snoepgoed.

Boeken of een optie plaatsen voor Beauty Dag?

Voor meer informatie over Beauty Dag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beauty Dag

Deze act is bekeken door 9674 mensen

Specificaties van Beauty Dag

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten