Zomer in je bol

Zomer in je bol boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zomer in je bol.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soms worden winkeliers wel eens voor het blok geplaatst en moeten ze ineens een nieuw evenement bedenken. Best wel lastig om zomaar even een event uit je mouw te schudden. Daarom hebben wij het makkelijk oor je gemaakt en vind je hier allemaal super leuke themadagen, die je zo in kunt zetten in jouw winkelcentrum.

Kant en klare themadag. Ideaal om in te zetten in jouw winkelcentrum

We hebben een standaard pakket gemaakt. Maar alle themadagen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar wens. Groter kleiner, goedkoper, duurder (hoewel dat niet vaak voor zal komen 😊 )
Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en neem gerust contact op als er vragen zijn.

De themadag zoals hier vermeld betreft – Zomer in je Bol

Deze themadag bestaat uit het volgende entertainment:

  • Walking Table Serveerster - Onze serveerster komt met haar Walking Table naar jouw evenement.Uit haar mobiele tafel klinkt gezellige muziek. Al babbelend loopt zij over het evenement en voorziet de bezoekers van een heerlijke traktatie.
     
  • Klein Attractieplein Speel- en Springkussen Dolfijn Springkussen, Clown Schminkstand, Keuze uit de Popcornstand of Suikerspinstand
  • Los del Sol met hun Tropische muziek. Extreem Hot! Iedereen komt meteen in de juiste stemming met de tropische ritmes van de Salsa, cumbia, Merengue, Son, Bachata, Mambo en Chacha. Alles wordt natuurlijk gebracht met de onmiskenbare sound van Los del Sol. Zelfs met slecht weer krijgt men de neiging om bikini’s tevoorschijn te toveren! Draaiende heupen, zonnige muziek, dans en entertainment voor een ultiem vakantiegevoel!

Alle entertainment wordt tijdens zo’n dag begeleid door personeel in passend thema kostuum.

Uiteraard zijn deze themadagen niet alleen geschikt voor winkelcentra. Organiseer je een evenement waarop één van onze thema’s van toepassing is, dan kun je het gerust ook daarvoor boeken.

Voor vragen kun je uiteraard altijd even contact opnemen.

Boeken of een optie plaatsen voor Zomer in je bol?

Voor meer informatie over Zomer in je bol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zomer in je bol

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Themadagen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17010 mensen

Specificaties van Zomer in je bol

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 8 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zomer in je bol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zomer in je bol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.