Cocadinhas

Cocadinhas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cocadinhas.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Cocadinhas bieden U diverse aantrekkelijke tropical shows .
Met hun temperamentvolle uitstraling , schitterende tropische kleding , passie voor latinmuziek en dans , zullen de Cocadinhas U een onvergetelijk feest bezorgen !

Limbo&Fireshow
Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuuract garant voor een adembenemende show .
Een zinderend spektakel waarbij het publiek ook uitgenodigd wordt het limbodansen zelf eens te proberen . De act duurt ca. 20 min.

Sambashow
Een show vol opzwepende ritmes , waarin de Cocadinhas , met hun schitterende kostuums , U zingend en dansend de sfeer van het braziliaanse carnaval zullen laten beleven . Deze act duurt ca. 25 min.

Fiesta Latina
Deze live gezongen latindanceshow is een boeiende mix van eigentijdse latinhits en spetterende dans . De twee danseressen en één zangeres/danseres van de Cocadinhas brengen nummers van o.a. Belle Perez (inclusief de zomerhit Que viva la vida ) e.a. . Gemakkelijk in het gehoor liggende , aanstekelijke dansmuziek die U vanaf de eerste klanken een heerlijk zomers gevoel zullen bezorgen. Ruim 25 min lang genieten.


Benodigd dansoppervlak voor de Limbo&Fireshow : 3 x 5 m. (vlak en schoon).

Boeken of een optie plaatsen voor Cocadinhas?

Voor meer informatie over Cocadinhas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cocadinhas

Deze act is bekeken door 33092 mensen

Specificaties van Cocadinhas

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Cocadinhas

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Stichting Vrinde van Jocus

  • Door: De heer A. Lamberts
  • Locatie: Venlo
  • Datum:

Was mede door hun een geslaagde avond.

Waardering:

8,0

Biografie van Cocadinhas

Cocadinhas is de naam van het trio dat gevormd wordt door Myrna , Suzy en Petra. Met ruim 10 jaar ervaring met vele optredens in binnen- en buitenland , een volledig op elkaar ingespeeld enthousiast team van veelzijdige , professionele danseressen. De Cocadinhas zijn jaren geleden begonnen als escola de samba (sambaschool voor percussie en dans) en traden jaarlijks op tijdens het Carnaval do Rio in het Congresgebouw te Den Haag . De groep bestaat nu nog uit 3 danseressen die veelvuldig optreden door het hele land en het publiek zingend en dansend , op de muziek die gekenmerkt wordt door het gebruik van de vele percussieinstrumenten , kennis laten maken met de samba zoals die in Brazilie tijdens het carnaval gedanst wordt . De Cocadinhas zijn ook gespecialiseerd in het limbodansen . Deze dans komt oorspronkelijk van het caribische eiland Trinidad en de uitdaging is om, op socamuziek, onder een (brandende) stok door te dansen die steeds wat lager gezet wordt. How low can you go ? Om het nog spectaculairder te maken zijn er ook trucs aan toegevoegd als vuurspuwen en vuureten .Door hun dansrepertoire uit te breiden met zang hebben de Cocadinhas ook een aantal live gezongen latindanceshows : de Tropical Beachpartyshow en de Salsashow . En nieuw is de show Fiesta Latina : een mix van eigentijdse latinhits gecombineerd met spetterende danscombinaties . Alle shows van de Cocadinhas zijn zo uitgekiend dat ze geschikt zijn voor een breed publiek , dus van jong tot oud , van strandtent tot galafeest .Verder worden de Cocadinhas de laatste jaren ook steeds vaker gevraagd voor het geven dansworkshops . O.l.v. Petra ( met een professionele dansopleiding en jarenlange ervaring met een eigen dansschool ) , gaan uw gasten samen met de Cocadinhas zelf actief aan de slag om een aantal eenvoudige danspassen onder de knie te krijgen. Heel geschikt voor bijv. teambuilding , maar vooral gezellig .

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Cocadinhas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cocadinhas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.