Meidengroep Djumbo brengt nieuwe TV serie.

23/12/2011

De TROS en de populaire meidengroep Djumbo hebben de samenwerking verlengd. In de afgelopen periode zijn de opnamen van een gloednieuw format afgerond. In 'Help! Ik moet optreden!' realiseren de drie Djumbo-meiden de dromen van kinderen die echt willen optreden.
Door de kinderen te helpen met de juiste kleding, make-up en danspasjes maken de Lotte, Lindsy en Samantha echte sterren van de kinderen die al lange tijd dromen van optreden. De kinderen treden bovendien op voor een iemand die heel speciaal voor hen is.
Lotte vertelt, 'Er zitten super mooie en ook emotionele verhalen tussen. Dit is voor ons een heel bijzonder programma om te maken en ook het uitzendmoment is heel gaaf. De eerste aflevering is te zien op 2e Kerstdag en daarna 5 dagen achter elkaar!'.
Dat het goed gaat met Djumbo blijkt ook uit het feit dat de drie meiden wederom zijn gevraagd hun stem te lenen aan de film 'Alvin and the Chipmunks 3'. De meiden van Djumbo hebben de stemmen van de Chipettes ingesproken. Speciaal ter gelegenheid hiervan heeft Djumbo afgelopen zondag tijdens de pers première een speciaal optreden verzorgd.
'Djumbo komt de komende tijd met nog meer verrassingen!', zo laten de drie enthousiaste zangeressen weten.
 

Boeking of een optie plaatsen voor FRISZ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van FRISZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.