Djumbo maakt comeback met FriSZ

26/01/2016

Samantha Klumper en Lindsy Schuman besloten een doorstart te maken. Afgelopen maanden is er hard achter de schermen gewerkt aan de audities voor de nieuwe meidensensatie FRISZ. Na diverse online rondes, challenges en audities op het FRISZ Youtube-kanaal waren Michelle Dubbelboer, Iris de Schepper en Danique van Roosmalen de finale kandidaten. 

FriSZ blijft bekende Djumbo liedjes zingen

"Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in de nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire", aldus Lindsy. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs. Samantha: "We zijn heel blij met Danique, ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid. Daarom hebben we veel zin om weer op de planken te staan!". De drie meiden kunnen niet wachten. 'Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz. Alle liedjes zijn al ingezongen en de dansrepetities zijn in volle gang', aldus Danique. 

Boeking of een optie plaatsen voor FRISZ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van FRISZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.