Djumbo gaat EK-strijd aan met Johan Derksen en Wilfred Genee!

11/05/2012

Meidengroep Djumbo gaat EK-strijd aan met Johan Derksen en Wilfred Genee.
Voetbalmannen Johan Derksen en Wilfred Genee , Lee Towers, Danny de Munk, Johan Vlemmix, Wolter Kroes en Gerard Joling krijgen vrouwelijke concurrentie. Met het EK in zicht is de strijd om een EK-hit ook losgebarsten. Voetbal is al lang geen mannensport meer, dus waarom zou het scoren van een voetbalhit een mannenaangelegenheid zijn? De drie meiden van Djumbo gaan dus voor "voetbal - emancipatie" en willen met "Kampioen Ole Olee" een gooi doen naar de EK-hit van 2012.

Vrijdag 8 juni barst de strijd om het Europees Kampioenschap voetbal los, maar naast het Wilhelmus wil Djumbo de Nederlanders ook aan het "Kampioen Ole Olee" krijgen. Met de ingrediënten: oranjegevoel, saamhorigheid, zomergevoel, hoog meezinggehalte en een Oekraïense accordeon, durft Djumbo de strijd met de mannen wel aan. "Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel en dat is Europees Kampioen worden" aldus Samantha, Lotte en Lindsy.

Djumbo is een Nederlandse meidengroep, bestaande uit Lotte, Samantha en Lindsy. Met liedjes als "Eyahe" en "Boya Boya Bay" weten ze al sinds 2004 de top 10 van de hitlijsten te bereiken. Dus niet verwonderlijk dat ze juist "Boya Boya bay" hebben omgetoverd tot dit EK-nummer. Djumbo zal het nummer "Kampioen Ole Olee" kracht bijzetten door in juni het land in te gaan met een interactieve voetbalshow.
 

Boeking of een optie plaatsen voor FRISZ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van FRISZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.