Zangeres Drieëlle

Zangeres Drieëlle boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Drieëlle.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Deze geweldige zangeres brengt de grootste Nederlandstalige hits. Wie blijft er stil staan op: "Heb je even voor mij", "Ik krijg een heel apart gevoel van binnen", "Hemel en aarde", "De wandelclub" en vele andere. Zangeres Drieëlle brengt een swingend optreden van 40 minuten.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Drieëlle?

Voor meer informatie over Zangeres Drieëlle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Drieëlle

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23048 mensen

Specificaties van Zangeres Drieëlle

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Zangeres Drieëlle

Drieëlle is opgegroeid te Almelo. Op 9-jarige leeftijd klimt zij voor het eerst op het podium, tijdens een mini playbackshow kruipt Drieëlle in de huid van “Madonna” en neemt dankbaar de eerste prijs mee naar huis. Dit optreden maakt alles duidelijk: Zingen is haar passie.

Vanaf 1996 ontwikkeld Drieëlle zich tot veelgevraagd allround zangeres en naast haar solo optredens doet ze ervaring op in verscheidene bands en komt zodoende in aanraking met ieder denkbaar muziekgenre. Ze komt al snel bekend te staan om haar grote inlevingsvermogen, waarmee 3L ieder nummer van de juiste sfeer weet te voorzien.
Insiders noemen haar ook wel “De Kameleon”. Naast bandoptredens wordt ze gevraagd voor freelance studiowerk en het presenteren van kleine alsmede grote evenementen.

Medio 2005 is ze de leadzangeres van de band Next One (Drukwerk) en neemt tijdens optredens met Next One de backing-vocals voor rekening van onder andere Harry Slinger, Annie Schilder en George Baker. Hetzelfde jaar is Drieëlle als kandidaat te zien in de nieuwe Talpa tv-show “In de huid van..”. Het optreden verloopt door een ietwat hoge trap (hoogtevrees) wat stroef echter heeft dit optreden tot positief gevolg gehad dat Drieëlle besluit naast haar solo optredens vaker “In de huid van” te willen kruipen van haar idool “Madonna”.

Nu begin 2008 heeft Drieëlle naast haar solo allround optredens bekendheid gekregen via de B.A-T-show (Madonna Sound & Look a like) en haar back to the 70’s show als “Triple-D”. Ze blijft zichzelf vernieuwen en dat maakt haar nu net ietsje anders…
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zangeres Drieëlle

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zangeres Drieëlle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.