Biografie van Madonna Look a Like

Drieëlle was van kleins af aan al grote fan van Madonna. Ze deed vroeger alles van haar na, zoals Madonna’s kledingstijl en danspasjes. Haar eerste optreden als Madonna was in de miniplaybackshows toen Drieëlle 9 jaar oud was. Voordat ze als de look-a-like van Madonna door het leven ging, heeft Drieëlle met veel bands gezongen. Later is ze ook solo gaan zingen.

Tijdens deze solo optredens zong ze regelmatig Madonna nummers waarop zeer positief werd gereageerd. Dit heeft zich dusdanig ontwikkeld dat er een show is ontstaan. Het bleek dat er uit de markt vraag naar was en daarop heeft ze geanticipeerd.
Ze is nog steeds actief als solo artieste en verzorg naast deze optredens de madonna-act.

Drieëlle heeft Madonna nog nooit persoonlijk mogen ontmoeten, maar heeft wel verschillende pogingen gedaan via de manager van Madonna en overige mensen in haar omgeving. De laatste keer toen ze haar in real life zag was tijdens haar concert in de Arena

Tijdens de metamorfose transformeert Drieëlle in Madonna zodra de make-up op gaat. Ze verkleedt zich voornamelijk als de Madonna van vroeger. Eenmaal klaar met de kleding en make up zit ze gelijk in haar rol

Drieëlle heeft niet echt te maken met het feit dat mensen haar zien als de echte Madonna. Dit komt voornamelijk omdat ze de look-a-like van Madonna van vroeger speelt. Hierdoor beseffen mensen dat ik haar (van nu) niet kan zijn, wel denkt het publiek altijd dat ik uit Engeland kom en dit levert regelmatig hilarische taferelen op.