Madonna Look a Like

Madonna Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Madonna Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al meer dan 15 jaar treedt Drieëlle op in binnen- en buitenland met haar Queen of Pop Tape Act.
Niet alleen is Drieëlle een Madonna Look a Like maar ook een Sound a Like.

Zo eindigde ze op de 2e plaatst in de finale van het televisieprogramma My Name Is op RTL4. 

Haar stem en performance doen je denken aan de echte Madonna

Wie kent de hits van de Queen op Pop niet? Drieëlle zingt diverse hits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitgebracht heeft zoals onder andere

  • Like A Vrigin
  • Holiday
  • Voque
  • Like A Prayer
  • Hung Up

De Madonna Look a Like zal je vol verbazing laten kijken naar haar unieke performance

Buiten haar enorme muzikaliteit en gelijkenis qua uiterlijk en stemgeluid, is Drieëlle ook qua choreografie en entertainmentgehalte een echte topper.  Ze zal iedereen doen verbazen met haar unieke / exclusieve Madonna-show! 

Boeken of een optie plaatsen voor Madonna Look a Like?

Voor meer informatie over Madonna Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Madonna Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29659 mensen

Specificaties van Madonna Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Madonna Look a Like

Drieëlle was van kleins af aan al grote fan van Madonna. Ze deed vroeger alles van haar na, zoals Madonna’s kledingstijl en danspasjes. Haar eerste optreden als Madonna was in de miniplaybackshows toen Drieëlle 9 jaar oud was. Voordat ze als de look-a-like van Madonna door het leven ging, heeft Drieëlle met veel bands gezongen. Later is ze ook solo gaan zingen.

Tijdens deze solo optredens zong ze regelmatig Madonna nummers waarop zeer positief werd gereageerd. Dit heeft zich dusdanig ontwikkeld dat er een show is ontstaan. Het bleek dat er uit de markt vraag naar was en daarop heeft ze geanticipeerd.
Ze is nog steeds actief als solo artieste en verzorg naast deze optredens de madonna-act.

Drieëlle heeft Madonna nog nooit persoonlijk mogen ontmoeten, maar heeft wel verschillende pogingen gedaan via de manager van Madonna en overige mensen in haar omgeving. De laatste keer toen ze haar in real life zag was tijdens haar concert in de Arena

Tijdens de metamorfose transformeert Drieëlle in Madonna zodra de make-up op gaat. Ze verkleedt zich voornamelijk als de Madonna van vroeger. Eenmaal klaar met de kleding en make up zit ze gelijk in haar rol

Drieëlle heeft niet echt te maken met het feit dat mensen haar zien als de echte Madonna. Dit komt voornamelijk omdat ze de look-a-like van Madonna van vroeger speelt. Hierdoor beseffen mensen dat ik haar (van nu) niet kan zijn, wel denkt het publiek altijd dat ik uit Engeland kom en dit levert regelmatig hilarische taferelen op.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Madonna Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Madonna Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.