Willeke Alberti piekert niet over pensioen

25/09/2012

Willeke Alberti is voorlopig nog niet van plan de microfoon aan de wilgen te hangen. "Werk is mijn passie, ik denk er niet aan om te stoppen", vertelt de 67-jarige zangeres aan 100% NL Magazine.

 "Ik heb lekker AOW, dus ik kan voorlopig wel vooruit", grapt Willeke, die vanaf zondag te zien is in de musical De Jantjes. "Ik heb wel een aantal keren ook de tijd genomen om mijn kinderen op te voeden, daar heb ik ook helemaal geen spijt van. Gelukkig werd ik door het publiek altijd weer met open armen ontvangen."

Alberti is de komende maanden druk in de weer met De Jantjes, waarin ze een straatmuzikant speelt. Vermoeiend noemt Alberti de musical niet. "Hier krijg ik juist energie van. We werken zelfs op zaterdag en zondag. Ik ben er nog niet één keer niet met plezier naartoe gegaan. Als je lekker werk hebt, krijg je daar energie van."

 

Boeking of een optie plaatsen voor Willeke Alberti

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Willeke Alberti kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.